Peel the pumpkin, onions and carrots. It is better to take sweeter varieties of pumpkin.
Тыкву, лук и морковь очистите. Тыкву лучше брать более сладких сортов.
Cut the pumpkin into large cubes.
Тыкву нарежьте крупными кубиками.
Cut the carrots into large circles.
Морковь нарежьте крупными кружочками.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Place the vegetables in a saucepan and cover with water. Place the pan on the fire and boil the vegetables until tender.
Положите овощи в кастрюлю и залейте водой. Поставьте кастрюлю на огонь и отварите овощи до готовности.
Blend the prepared vegetables in a blender until smooth.
Готовые овощи пробейте блендером до однородности.
Season the soup with salt and pepper. Add a pinch of sugar and cream.
Приправьте суп солью и перцем. Добавьте щепотку сахара и сливки.
Warm up the soup. When it boils again, remove it from the heat.
Прогрейте суп. Когда он снова закипит, снимите его с огня.
Garnish a serving of soup with pumpkin seeds and spinach leaves. Bon appetit.
Украсьте порцию супа тыквенными семечками и листьями шпината. Приятного аппетита.