Line a baking sheet with parchment paper or a silicone mat. Preheat the oven to 180°C.
Застелите противень пергаментной бумагой или силиконовым ковриком. Нагрейте духовку до температуры 180°C.
Beat soft butter and sugar thoroughly. Add the egg and liquid honey to this and beat well. Add cinnamon, flour and baking powder.
Мягкое сливочное масло тщательно взбейте с сахаром. Сюда же добавьте яйцо и жидкий мед, и хорошо взбейте. Добавьте корицу, муку и разрыхлитель.
Knead the dough, it will turn out elastic and will not stick to your hands. Wrap in film and refrigerate for 35 minutes. After the time has passed, take out the dough and roll it out into a layer 5 mm thick and cut out the cookies. The cookies can be any shape. Place the cookies on a baking sheet and place in the oven for 10 minutes. Your cookies are ready.
Замесите тесто, оно у вас получиться эластичное, не будет липнуть к рукам. Заверните в пленку и уберите в холодильник на 35 минут. По истечению времени достаньте тесто и раскатайте в пласт толщиной 5 мм, и вырезайте печенья. Форма печенья может быть любая. Выложите печенье на противень и поместите в духовку на 10 минут. Ваше печенье готово.
Place the cookies on a plate and sprinkle powdered sugar or melted chocolate on top.
Выложите печенье на тарелку и посыпьте сверху сахарной пудрой или полейте растопленным шоколадом.