Line a baking sheet with parchment paper and preheat the oven to 200°C.
Застелите противень пергаментной бумагой и разогрейте духовку до температуры 200°C.
Pour the brine into the sugar and stir thoroughly. Add an incomplete glass of vegetable oil and a pack of vanillin. Mix everything thoroughly. Pour the baking powder into the flour and add it in parts, whisking by hand. Knead elastic dough.
Высыпьте рассол в сахар и тщательно размешайте. Добавьте неполный стакан растительного масла и пачку ванилина. Тщательно все перемешайте. Высыпьте разрыхлитель в муку и по частям помещайте в массу, взбивайте венчиком вручную. Замесите эластичное тесто.
Roll the dough into bagels, placing the filling as you wish. Brush the top of the bagels with tea leaves. Place on a baking sheet and place in the oven for 15 minutes until golden brown. Your dish is ready.
Накрутите из теста рогалики, помещая в них начинку по вашему усмотрению. Смажьте верх рогаликов чайной заваркой. Положите на противень и поместите в духовку на 15 минут, до золотистого цвета. Ваше блюдо готово.
Place bagels on a plate and sprinkle powdered sugar on top.
Выложите рогалики на тарелку и сверху посыпьте сахарной пудрой.