Rub the cottage cheese through a sieve. Sift the flour. Line a baking tray with a non-stick mat and preheat the oven to 180°C.
Протрите творог через сито. Просейте муку. Застелите противень антипригарным ковриком и нагрейте духовку до температуры 180°C.
Add egg, sugar and salt to the pureed cottage cheese. Add sifted flour and mix everything thoroughly. Add raisins.
Добавьте в протертый творог яйцо, сахар и соль. Добавьте просеянную муку, и все тщательно перемешайте. Добавьте изюм.
Form the dough into a small ball and flatten it. Gently press the sides using patting movements. Place on a baking sheet and place in the oven for 15 minutes, remove and check, there should be a golden crust at the bottom. Place the cheesecakes back into the oven for 5 minutes and check again. If some cheesecakes are already ready, you can remove them from the baking sheet.
Сформируйте с теста небольшой шарик и сплющите его. Бока аккуратно прижмите, похлопывающими движениями. Выложите на противень и поместите в духовку на 15 минут, достаньте и проверьте, внизу должна быть золотистая корочка. Отправьте опять сырники в духовку на 5 минут и снова проверьте. Если некоторые сырники уже готовы, можете снять их с противня.
Place the cheesecakes on a plate, you can pour condensed milk or jam on top, it all depends on your preferences.
Выложите сырники на тарелку, сверху можете полить сгущенным молоком, джемом, все зависит от ваших предпочтений.