To prepare the dish, prepare a small saucepan of boiling water, a frying pan and a grill pan. Wash the tomatoes, lemon, parsley. Peel the garlic.
Для приготовления блюда подготовьте небольшую кастрюльку с кипятком, сковороду и сковороду гриль. Помойте помидоры, лимон, петрушку. Очистите чеснок.
Take the tomatoes and make a cross-shaped cut in the skin at the top. Place them in boiling water for a minute. Drain the water and peel the skin off the tomato. Cut the tomato, remove the part with the seeds, and cut the rest into small pieces.
Возьмите помидоры и сделайте крестообразный надрез кожуры сверху. Опустите их на минуту в кипяток. Слейте воду и стяните шкурку с помидор. Разрежьте помидору, удалите част с семенами, а остальное нарежьте не большими кусочками.
Chop the garlic, parsley and fry them with chopped tomato and the juice of one lemon in olive oil. Fry for 3 minutes so that the tomato does not fall apart into a puree.
Нарежьте чеснок, петрушку и обжарьте их с резаным помидором и соком одного лимона на оливковом масле. Жарьте минуты 3, чтобы помидор не развалился до пюреобразного состояния.
Place the camembert heads on a heated grill pan and fry until it just begins to melt. Remove the cheese to a plate and top with the prepared tomato, parsley and garlic mixture. Serve hot.
На разогретую сковороду гриль поставьте головки камамбера и жарьте до состояния, когда он только начнет таять. Снимите сыр на тарелку и сверху положите готовую смесь из помидор, петрушки и чеснока. Подавать горячим.
Serve the cheese on a large plate, cutting it like a cake into 4 pieces. Place croutons and vegetables around the cheese, which you will dip into the cheese like in fondue.
Подавайте сыр на большой тарелке, разрезав его как торт на 4 куска. Вокруг сыра разложите гренки, овощи, которые вы будете макать в сыр как в фондю.