Grate the cheese in advance and finely chop the carbonade. Prepare utensils for cooking.
Заранее натрите сыр и мелко нарежьте карбонад. Подготовьте посуду для приготовления.
Grate the cheese on a fine grater and finely chop the carbonade. Place the cheese in small pieces on a baking sheet, leaving space between them.
Натрите сыр на мелкой терке и мелко нарежьте карбонад. Маленькими кусочками выкладывайте сыр на противень, оставляя расстояние между ними.
Next, bake the dish in the oven at 180°C for about 5-7 minutes. After cooking, let the dish cool and serve.
Далее запекайте блюдо в духовке при температуре 180°C примерно 5-7 минут. После приготовления дайте блюду остыть и подавайте на стол.
You can add herbs, mushrooms or shrimp to the cheese to taste.
К сыру по вкусу можно добавить зелень, грибы или креветки.