Prepare all the necessary ingredients for cooking. Soften the butter.
Подготовьте все необходимые продукты для приготовления. Размягчите масло.
In a deep bowl, break the egg and sprinkle with sugar. Beat with a whisk or fork until smooth. Add the oil and mix all the contents until smooth. Pour baking soda and vanilla sugar into a bowl and mix everything again. Sift the flour.
В глубокой миске разбейте яйцо, посыпьте сахар. Взбейте с помощью венчика или вилки до однородного состояния. Добавьте масло и перемешайте все содержимое до однородности. Всыпьте в миску соду и ванильный сахар, и снова все перемешивайте. Просейте муку.
Knead into a soft but not sticky dough. Make a ball out of the dough, wrap it in cling film and place the “bun” in the refrigerator for 60 minutes.
Замесите мягкое, но не липкое тесто. Сделайте из теста шар, заверните пищевой пленкой и отправьте «колобок» в холодильник на 60 минут.
Sprinkle your work surface with flour. Take out the dough and roll it out into a layer ½ cm thick. Cut out the cookies into any shape (whichever you like). Place the preparations on the bottom of the multicooker, greased with oil. Bake on the baking setting for 25 minutes.
Рабочую поверхность посыпьте мукой. Достаньте тесто и раскатайте в пласт толщиной ½ см. Вырежьте печенья любой формы (какой вам больше нравится). Выложите заготовки на дно мультиварки, смазанной маслом. Выпекайте в режиме «выпечка» 25 минут.
The cookies are ready, sprinkle some powdered sugar on top for extra flavor. Serve with tea, coffee or milk. Enjoy your tea.
Печенья готовы, для пикантности посыпьте сверху сахарной пудрой. Подавайте с чаем, кофе или молоком. Приятного чаепития.