Take a blender. Preheat the oven to 180°C.
Возьмите блендер. Разогрейте предварительно духовку до температуры 180°C.
Place the mint in a blender along with the sugar and blend thoroughly. Then mix the butter, mint sugar and flour in a bowl, mix everything thoroughly, you can knead it with your hands if you wish. Then add the egg, you will get a greenish dough.
Поместите мяту в блендер вместе с сахаром и тщательно измельчите. Потом в миске смешайте сливочное масло, мятный сахар и муку, все тщательно перемешайте, по желанию можете размять руками. Затем добавьте яйцо, у вас получиться тесто зеленоватого цвета.
You can shape the cookies at your discretion; you can roll them into a ball or use special baking molds. Place the dough on a baking sheet lined with parchment paper. And place in the oven for 25 minutes. There is no need to keep it in the oven for a long time; wait until the dish turns olive color.
Форму печенья можете делать по своему усмотрению, можете раскатать в шарик или использовать специальные формочки для выпечки. Поместите тесто на противень, застеленный пергаментной бумагой. И поместите в духовку на 25 минут. Долго держать в духовке не надо, дождитесь пока блюдо придаст оливковый цвет.
To decorate the cookies, you can pour melted chocolate on top and sprinkle chopped green pistachios on top.
Для декора печенье можете полить сверху растопленным шоколадом и сверху посыпать измельченными зелеными фисташками.