Soak the almonds in hot water for 15 minutes. Remove the skin and chop them into very small pieces. Sift the flour together with baking powder through a sieve.
Залейте миндаль горячей водой на 15 минут. Удалите кожицу и порубите их на очень мелкие кусочки. Просейте муку вместе с разрыхлителем через сито.
In a separate bowl, cream the butter with sugar and a pinch of salt. Mix well until you get a fluffy mass. Then add the yolks. Add the sifted flour and baking powder into this mixture. Add chopped almonds.
В отдельной миске смешайте сливочное масло с сахаром и щепоткой соли. Перемешайте хорошенько, чтобы в итоге получилась пышная масса. Затем добавьте желтки. Всыпьте просеянную муку с разрыхлителем в эту смесь. Добавьте нашинкованные миндали.
Mix all the contents and knead the dough. Make a ball out of the dough, wrap it in cling film and put it in the refrigerator for 120 minutes. After the specified time, take out the dough and form ropes 2 cm thick and 5 cm long. Bend the edges in the shape of a crescent.
Перемешайте все содержимое и замесите тесто. Из теста сделайте шар, заверните его пищевой пленкой и уберите в холодильник на 120 минут. Спустя указанное время, достаньте тесто и сформируйте жгуты толщиной 2 см и длиной 5 см. Согните края в виде полумесяца.
Place the preparations on a baking sheet covered with parchment. Place the baking sheet with the crescents in the oven for 20 minutes at 200°C.
Выложите заготовки на противень, застеленный пергаментом. Поставьте противень вместе с полумесяцами в духовку на 20 минут при температуре 200°С.
Place powdered sugar and vanilla sugar into a plate. Mix them. Roll hot cookies in the dry mixture. This is how the sweets take on a festive look. Bon appetit.
В тарелку высыпьте сахарную пудру и ванильный сахар. Перемешайте их. Обваляйте в «сухой» смеси горячие печенья. Так сладости приобретают праздничный вид. Приятного аппетита.