Thaw the puff pastry without yeast and beat the eggs. Find a shape that is 26 or 28 centimeters.
Разморозьте слоеное, бездрожжевое тесто и взбейте яйца. Найдите форму 26 или 28 сантиметров.
Grease the mold with vegetable oil. Roll out the dough until it fits the size of your pan and is large enough to fit around the edges of the pie. Don't go too subtle. You can add a separate strip to the sides and lay them out in a circle. Prick the dough along the bottom with a fork. Brush the sides of the pie with a little beaten egg. Place in a preheated oven at 180°C for 7 minutes.
Смажьте форму растительным маслом. Раскатайте тесто так, чтобы оно подходило под размер вашей формы и хватило для бортиков пирога. Не делайте слишком тонко. Можете бортики дополнить отдельной полоской и выложить по кругу. Тесто по дну наколите вилкой. А бортики пирога смажьте немного взбитым яйцом. Отправьте в разогретую духовку до 180°С на 7 минут.
Grate the processed cheese and mix with well-mashed cottage cheese. Pour in the beaten eggs and mix again. Add some salt. Finely chop the greens and add them to the cheese mixture, stir again. Cut the tomatoes into slices.
Натрите плавленые сырки и смешайте с хорошо промятым творогом. Влейте взбитые яйца и еще раз промешайте. Посолите. Порежьте мелко зелень и тоже насыпьте в сырную массу, перемешайте еще раз. Помидоры порежьте кружочками.
Remove the pan with the dough from the oven, lay out the cheese mixture in an even layer. Place tomato slices on top, add salt on top and place in the oven. And bake for another 25 minutes. The pie is ready, bon appetit!
Достаньте форму с тестом из духовки, выложите сырную массу, разровненным слоем. Выложите сверху дольки помидор, подсолите сверху и отправьте в духовку. И выпекайте еще 25 минут. Пирог готов, приятного аппетита!
Cut your pie into triangular slices and decorate with herbs.
Разрежьте ваш пирог на треугольные дольки и украсьте зеленью.