Buy small tartlets at the store. Boil the eggs.
Приобретите небольшие тарталетки в магазине. Отварите яйца.
Open the cod liver, separate it from the oil and place it on a plate. Peel and finely chop 2 eggs into a separate plate. Finely chop a couple of sprigs of dill. Mix mayonnaise with dill. Cod liver with eggs.
Откройте печень трески, отделите от масла выложив на тарелку. 2 яйца почистите и мелко порежьте в отдельную тарелку. Пару веточек укропа мелко нарежьте. Смешайте майонез с укропом. Печень трески с яйцами.
Place a tablespoon of dill mayonnaise on the bottom of each tartlet. Place cod liver and eggs on top, about one and a half or two tablespoons. Top everything with slices of chopped olives.
В каждую тарталетку на дно выложите по столовой ложке майонеза с укропом. Сверху уложите печень трески с яйцами примерно по полторы или две столовых ложки. Сверху украсьте все кусочками порезанных маслин.
Place the tartlets on a large platter lined with lettuce leaves.
Уложите тарталетки на большое блюдо, выложенное листьями салата.