Prepare the necessary utensils for cooking. Cut the vegetables and breast into cubes.
Подготовьте нужную посуду для готовки. Нарежьте овощи и грудку на кубики.
Fry the breast fillet in oil for about 7 minutes. Pour water into a saucepan and add vegetables there, cook for 20 minutes. Then add the breast and cook for 10 minutes. Add salt, pepper and bay leaf.
Обжарьте филе грудки на масле около 7 минут. В кастрюлю налейте воду и высыпьте овощи туда, варите 20 минут. После добавьте грудку и варите 10 минут. Добавьте соль, перец и лавровый лист.
When the soup is almost ready, add melted cheese to the soup and stir well. Then add the greens. Cook for another 5 minutes and serve.
Когда суп будет почти готов, добавьте в суп плавленый сыр и хорошо размешайте. После добавьте зелень. Варите еще 5 минут и подавайте.
Before serving, divide into portions. Serve with sour cream and homemade breadcrumbs or crackers.
Перед подачей разложите порционно. Подавайте со сметаной и домашними сухарями или крекерами.