Open a can of tuna. Wash and dry the greens. Boil 3 eggs.
Открыть баночку тунца. Помыть и осушить зелень. Отварить 3 яйца.
First, deal with the greens. Of course you know that it needs to be washed under running water three times. But the most important question comes later. How to squeeze it out? And then conservatives will tell you to shake it off or squeeze it out with your hands. And innovators will use a centrifuge for lettuce leaves and they will be right. There is almost no water left in it, and the leaves look intact and unharmed.
Для начала разберитесь с зеленью. То, что ее надо промывать под проточной водой раза три это вы конечно знаете. Но самое главный вопрос стоит потом. Как отжать? И тут консерваторы скажут стряхнуть или отжать руками. А новаторы применят центрифугу, для листьев салата и будут правы. В ней воды почти не остается, а листья выглядят целыми и не вредимыми.
Open your canned tuna and separate the fish from the filling, simply remove the fish onto a saucer. Under no circumstances should you throw away the liquid that contained the tuna, it will serve as a salad dressing. Mix it with sour cream, cheese and lemon juice. Crush 1 clove of garlic there, you can add one yolk if desired. Add a little salt.
Откройте ваш консервированный тунец и отделите рыбу от заливки, просто вытащите рыбку на блюдце. Ни в коем случае не выливайте жидкость в которой был тунец, она нам послужит заправкой для салата. Смешайте ее со сметаной, сыром и лимонным соком. Раздавите туда 1 зубец чеснока, по желанию можно добавить один желток. Посолите чуть-чуть.
Tear lettuce leaves randomly with your hands. Don't tear too small, preferably large pieces. Pour the filling into the leaves and stir. Place the lettuce leaves into a dish on which the salad will be served, top with tuna slices, sliced eggs, and cherry tomatoes. Drizzle a couple tablespoons of olive oil on top. Your vitamin salad is ready. Bon appetit!
Листья салата произвольно порвите руками. Не рвите слишком мелко, лучше крупные кусочки. Вылейте в листья заливку и перемешайте. Переложить листья салатов в блюдо, на котором будет подаваться салат, выложите кусочками тунец нарезанными дольками яйца, и помидоры черри. Полейте сверху пару ложками оливкового масла. Все ваш витаминный салат готов. Приятного аппетита!
The salad itself is rich in bright colors, just leave a couple of arugula leaves, without filling, and place on top.
Салат сам по себе богат яркими красками, просто оставьте пару листьев руколы, без заливки и уложите сверху.