Preheat the oven to 190°C. Prepare baking paper and line a baking sheet.
Предварительно нагрейте духовку до 190°C. Подготовьте бумагу для выпечки и застелите противень.
Take a saucepan. Grind the almonds and place them in flour. Mix with sugar and egg whites. Mix everything thoroughly, preferably with a mixer.
Возьмите кастрюлю. Смолите миндаль и поместите в муку. Смешайте с сахаром и белками. Все тщательно перемешайте, желательно миксером.
Place the pan on low heat and bring the mixture to body temperature. If the dough does not burn your finger, but is warm, you can remove it from the heat. When doing this, do not forget to mix thoroughly. Add flour and stir.
Поставьте кастрюлю на небольшой огонь и доведите массу до температуры тела. Если тесто не обжигает ваш палец, но теплое, то можете снимать с огня. При это не забывайте тщательно перемешивать. Добавьте муку и размешайте.
Grease the paper with oil. Use a spoon or cornet to lay out large circles, leaving space between the cookies. Bake for 15 minutes, the cookies should be lightly browned. Remove cookies only after cooling.
Смажьте бумагу маслом. Ложкой или корнетиком выложите крупные круги, оставляя между печеньем место. Выпекайте 15 минут, печенье должно слегка зарумяниться. Снимать печенье только после охлаждения.
You can top the cookies with hot chocolate or top with fresh fruit.
Можете полить печенье сверху горячим шоколадом или украсить сверху свежими фруктами.