Prepare all the necessary ingredients. To make the dough fluffy and soft, sift the flour through a sieve a couple of times.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Чтобы тесто получилось пышным и мягким, просейте муку через сито пару раз.
In a deep bowl, mix the cucumber pickle with sugar and butter. Add flour and soda to the resulting mixture. Knead a soft, elastic dough, but make sure it does not stick to your hands. Form the dough into a ball, wrap with cling film and refrigerate for half an hour.
В глубокой миске смешайте огуречный рассол с сахаром и маслом. Добавьте в полученную смесь муку и соду. Замесите мягкое, эластичное тесто, но, чтобы оно не прилипало к рукам. Сформируйте из теста шар, заверните пищевой пленкой и поставьте в холодильник на полчаса.
After the specified time, take out the dough and roll it into a thin layer about ½ cm thick. Cut out the cookies with cutters and place the blanks on a baking sheet covered with parchment. Sprinkle the cookies with sugar. Place the baking sheet with the preparations in a preheated oven for 20 minutes at a temperature of 170°C.
Спустя указанное время, достаньте тесто и раскатайте в тонкий пласт толщиной примерно в ½ см. Формочками вырежьте печенья и выложите заготовки на противень, застеленный пергаментом. Присыпьте печенья сахаром. Поставьте противень с заготовками в разогретую духовку на 20 минут при температуре 170°С.
Extraordinary cookies are ready. Serve with milk, tea, juice and top with powdered sugar.
Необыкновенное печенье готово. Подавайте с молоком, чаем, соком и украсьте сверху сахарной пудрой.