Prepare all the necessary ingredients for cooking. To make the dough fluffy, sift the flour through a sieve a couple of times.
Подготовьте все необходимые ингредиенты для приготовления. Чтобы тесто получилось пышным, просейте муку через сито пару раз.
In a deep bowl, beat sugar with butter, add eggs and honey. Beat everything well. Add cinnamon, sugar, soda, baking powder to the mixture and add flour in small portions. Gently mix all contents. Knead a soft and elastic dough, make a ball out of it, wrap it in cling film and put it in the refrigerator for half an hour.
В глубокой миске взбейте сахар со сливочным маслом, добавьте яйца и мед. Все хорошо взбейте. В микстуру добавьте корицу, сахар, соду, разрыхлитель и маленькими порциями добавляйте муку. Аккуратно перемешайте все содержимое. Замесите мягкое и эластичное тесто, сделайте из него шар, заверните пищевой пленкой и поставьте в холодильник на полчаса.
After the specified time, take out the dough and roll it into a thin layer. It's all up to you to cut out beautiful patterns or ordinary circles. Place the resulting molds on a baking sheet lined with parchment. Lubricate the pieces with egg white and cinnamon. Place the baking sheet with the preparations in the oven for 20 minutes at a temperature of 170°C.
Спустя указанное время, достаньте тесто и раскатайте в тонкий пласт. Вырезывать красивые узоры или обычные кружочки все зависит от вас. Полученные формочки выкладывайте, а противень, застеленный пергаментом. Смажьте заготовки белком и корицей. Поставьте противень с заготовками в духовку на 20 минут при температуре 170°С.
Serve cookies for breakfast, afternoon snack, or just as a snack. For a more attractive look, sprinkle the cookies with powdered sugar.
Подавайте печенья на завтрак, полдник или просто для перекуса. Для более привлекательного вида, посыпьте печенья сахарной пудрой.