Find a deep saucepan with a thick bottom. Prepare a colander and gauze folded 4 times. Find a cheese mold.
Найдите глубокую кастрюлю с толстым дном. Подготовьте дуршлаг и сложенную в 4 раза марлю. Найдите форму для сыра.
Pour a liter of milk into a saucepan with a thick bottom and add a kilogram of cottage cheese. Bring everything to a boil, stirring constantly. After boiling, leave for another 5 or 7 minutes until the whey is completely separated.
Вылейте в кастрюлю с толстым дном литр молока и положите килограмм творога. Доведите все до кипения, постоянно помешивая. После закипания оставьте еще на 5 или 7 минут, до полного отделения сыворотки.
Strain the entire mixture through four layers of cheesecloth in a colander. Tie a knot and squeeze out the remaining whey from the curd. Place in a colander in the refrigerator for half an hour.
Процедите всю смесь через марлю, выстеленную в четыре слоя на дуршлаг. Завяжите узелок и выдавливайте оставшуюся сыворотку с творога. Положите на дуршлаге в холодильник на пол часа.
Mix two eggs, 100 grams of butter and a full spoon of soda, add chopped herbs. Take out the cottage cheese and mix this mass with it. Place everything in an enamel pan or pan with a non-burning bottom.
Размешайте два яйца, 100 грамм масла и полную с верхом ложку соды, добавьте резаную зелень. Достаньте творог и смешайте эту массу с ним. Выложите все в эмалированную кастрюлю или кастрюлю с не подгорающим дном.
Place the pan in a water bath and cook over high heat with constant stirring until the cottage cheese begins to melt and becomes a homogeneous yellow mass for about half an hour.
Кастрюлю установите на водяную баню, и на хорошем огне, варить при постоянном помешивании, пока творог не начнет плавиться и становиться однородной желтой массой примерно пол часа.
Pour hot cheese into any bowl lined with cellophane film and greased with oil and immediately add whole pitted olives. Distribute the cheese mixture evenly and cover with film. Place in the refrigerator for a day.
В любую мисочку, выстеленную целлофановой пленкой и смазанной маслом, вылейте горячий сыр и сразу добавьте целые маслины без косточек. Равномерно распределите сырную массу и накройте пленкой. Поставьте в холодильник на сутки.
Place your cheese on a slate black stone for serving, cut into slices, next to it place a bowl of olive oil with herbs and various pieces of bread.
Поставьте ваш сыр на сланцевы черный камень, для подачи блюд, нарежьте ломтями, рядом положите пиалу с оливковым маслом с травами и разные кусочки хлеба.