Prepare the necessary utensils for cooking. Preheat oven to 200°C. Grate the cheese. Wash the squash and cut into slices 0.3-0.5 cm thick.
Подготовьте нужную посуду для готовки. Разогрейте духовку до 200°C. Натрите сыр. Патиссоны помойте и нарежьте кружочками толщиной 0,3-0,5 см.
Mix cheese, onion, egg, sour cream, garlic, salt and pepper. Mix everything thoroughly.
Смешайте сыр, лук, яйцо, сметану, чеснок, соль и перец. Тщательно все перемешайте.
Grease a baking dish with oil. Place the squash rounds and the cheese mixture on top. Place in the oven, covered or covered with foil, for 20 minutes. Then remove the lid or foil and cook for another 25 minutes.
Форму для запекания смажьте маслом. Выложите кружки патиссонов, а сверху смесь сыра. Отправьте в духовку под крышкой или фольгой на 20 минут. После крышку или фольгу снимите и готовьте еще 25 минут.
Serve in portions with fresh vegetables or as a side dish for meat and potatoes.
Подавайте порционно со свежими овощами или как гарнир к мясу и картошке.