Sift the flour. Cottage cheese must have at least 5% fat content.
Просейте муку. Творог должен быть как минимум 5%-й жирности.
Place the cottage cheese in a deep bowl. Add egg, sugar, salt, vanillin. Stir and then add the rice flour. Mix well. The dough should be soft, but not sticky.
В глубокую посуду выложите творог. Добавьте туда яйцо, сахар, соль, ванилин. Перемешайте, а затем высыпьте рисовую муку. Хорошенько перемешайте. Тесто должно получиться мягким, но не липким.
Roll out the dough into a rope approximately 5 cm thick and divide into pieces. From the resulting pieces, form cheesecakes, sprinkle them with a little flour so that they do not stick to your hands.
Из теста раскатайте жгут толщиной примерно 5 см и разделите на куски. Из полученных кусков, сформируйте сырники, присыпьте их чуть-чуть мукой, чтобы не прилипали к рукам.
Heat oil in a frying pan. Place the cheesecakes in the heated oil and fry each side until they are browned. On average, 4 minutes are spent on each side. Place the finished cheesecakes on plates.
В сковороде разогрейте масло. Выложите сырники в разогретое масло и обжаривайте каждую сторону, пока они не зарумянятся. В среднем на каждую сторону тратится 4 минуты. Готовые сырники выложите на тарелки.
Cheese pancakes are mainly served for breakfast. Decorate the dish with various berries and pieces of fruit.
Сырники в основном подаются на завтрак. Украсьте блюдо различными ягодами и кусочками фруктов.