Prepare all the necessary ingredients for cooking. Sift the flour through a sieve, this will help make the dough even more tender.
Приготовьте все необходимые продукты для приготовления. Муку просейте через сито, это поможет сделать тесто еще более нежным.
In a deep bowl, mix rye flour, oat bran, sugar (or sweetener) and vanilla sugar. In a glass (volume 200 ml) pour water, sunflower oil and add soda. Mix the contents in the glass and pour it into the dry mixture. Mix everything.
В глубокой миске смешайте ржаную муку, овсяные отруби, сахар (или сахарозаменитель) и ванильный сахар. В стакане (объем 200 мл) налейте воду, подсолнечное масло и добавьте соду. Содержимое в стакане перемешайте и налейте его в сухую смесь. Перемешайте все.
Knead the dough so that it does not stick to your hands. Form blanks from the resulting dough. Place the livers on a baking sheet lined with parchment. Place the baking sheet along with the baked goods in the oven for 20 minutes at 180°C.
Замесите тесто, чтобы оно не прилипало к рукам. Из полученного теста сформулируйте заготовки. Выложите печенки на противень, застеленный пергаментом. Поставьте противень вместе с выпечками в духовку на 20 минут при температуре 180°С.
Crispy and soft cookies are ready. These treats are perfect for a snack, afternoon snack or breakfast. Cookies made according to this recipe + coffee or sweet tea = a full stomach and a great mood. Bon appetit.
Хрустящие и мягкие печенья готовы. Эти лакомства прекрасно подойдут для перекуса, полдника или завтрака. Печенья, приготовленные по этому рецепту + кофе или сладкий чай = сытный желудок и прекрасное настроение. Приятного аппетита.