Line a deep pan with cling film, leaving the edges hanging over. Cut the crusts off the bread and cut it into small pieces. Cheese and fresh pear need to be cut into slices.
Застелите глубокую форму пищевой пленкой, чтобы края остались свисшими. Срежьте корки с хлеба и нарежьте его небольшими кусочками. Сыр и свежую грушу нужно порезать пластинами.
Place the dried pears close together on the bottom of the pan. Place cheese on a layer of pears, place bread on cheese, fresh pear on bread, then cheese again and finish with a layer of bread.
Выложите на дно формы вяленые груши близко друг к другу. На слой груш поместите сыр, на сыр выложите хлеб, на хлеб свежую грушу, затем опять сыр и завершите слоем хлеба.
Fold the edges of the film and cover the top with parchment. Place the mold under pressure and refrigerate for 180 minutes.
Сверните края пленки, а сверху прикройте пергаментом. Поставьте форму под гнет и отправляйте в холодильник на 180 минут.
Remove from the refrigerator and place on a plate with a layer of dried pears on top. Combine with wine and nuts to experience an unforgettable taste.
Достав из холодильника, выложите на блюдо так, чтобы слой вяленых груш оказался сверху. В сочетании с вином и орехами ощутите незабываемый вкус.