Preheat oven to 200°C. Roast, peel and chop the peanuts. Grind the butter.
Разогрейте духовку до 200°C. Обжарьте, очистите и измельчите арахис. Измельчите сливочное масло.
Mix butter, powdered sugar, one egg, salt, vanilla sugar. Mix everything in a blender. Mix flour and baking powder and add to the resulting mixture. Knead the dough and leave in the refrigerator for 30 minutes.
Смешайте масло, сахарную пудру, одно яйцо, соль, ванильный сахар. Перемешайте все в блендере. Муку и разрыхлитель смешайте и добавьте в полученную смесь. Замесите тесто и оставьте в холодильник на 30 минут.
Roll out the dough and cut out shapes. Place on a baking sheet lined with parchment. Place in the freezer for 15-20 minutes. Beat the egg and brush the cookies. Sprinkle with peanuts and place in the oven for 15 minutes.
Раскатайте тесто и вырежьте фигурки. Поместите на противень, который застелен пергаментом. Поместите в морозилку на 15-20 минут. Взбейте яйцо, и смажьте печенье. Посыпьте арахисом и отправьте в духовку на 15 минут.
Before serving, sprinkle with powdered sugar or honey. Serve with a scoop of ice cream.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой или полейте медом. Подавайте с шариком мороженого.