Prepare all ingredients for cooking. It is recommended to use melted butter for making cheesecakes.
Подготовьте все продукты для приготовления. Масло рекомендуется брать топленое для приготовления сырников.
Mash the cottage cheese in a bowl. Then add flour, eggs, sugar and salt. Mix everything well. As a result, the dough should be soft, but not sticky.
Разотрите творог в миске. Затем добавьте муку, яйца, сахар и соль. Хорошенько все перемешайте. В итоге тесто должно получится мягким, но не липким.
Sprinkle the table on which you will knead the dough with flour. Roll the dough into a sausage shape with a diameter of 5 centimeters. Cut into pieces approximately 1 cm thick.
Посыпьте стол на котором будете месить тесто мукой. Тесто скатайте в форму колбаски диаметром 5 сантиметров. Нарежьте на куски толщиной примерно 1 см.
Heat oil in a frying pan over medium heat. Fry the cheesecakes for 5 minutes on each side. Place the finished cheesecakes on a deep plate
Разогрейте масло в сковороде на среднем огне. Обжаривайте сырники 5 минут с каждой стороны. Готовые сырники положите на глубокую тарелку
It is advisable to serve cheesecakes for breakfast with sour cream or jam.
Подавайте желательно сырники на завтрак со сметаной или вареньем.