Prepare the necessary ingredients for cooking. Cut a piece of watermelon along the entire area, approximately 5 cm high.
Приготовьте необходимые продукты для готовки. Отрежьте кусок арбуза вдоль по всей площади высотой примерно 5 см.
Using a round cutter, cut out the barrels. Remove the seeds from the resulting shape with great care. Using another shape, but smaller in diameter, remove the middle. Place the watermelons on a platter.
С помощью формы круглого размера, вырежьте бочоночки. С большой осторожностью удалите семечки из получившейся фигуры. Другой формой, но меньшей по диаметру удалите середину. Разложите арбузы на какое-нибудь блюдо.
In a separate bowl, mix the cheese with oil, preferably olive oil. Carefully chop the mint leaves and place them in a bowl. Mix all the contents.
В отдельной миске смешайте сыр с маслом, желательно оливковым. Аккуратно порежьте листья мяты и кладите их в миску. Все содержимое перемешайте.
Using a teaspoon, “fill in” the “holes” of the watermelon circles. Cut the cucumber slices into four parts, decorate the dessert by placing them at the very top of the dessert.
Чайной ложкой «дополните» «дырочки» арбузных кружочков. Разрежьте дольки огурцов на четыре части, украсьте десерт, выложив их в самый «вверх» десерта.
Serve dessert with sweet tea or juice; the dish will turn out to be a real delicacy. Bon appetit.
Подавайте десерт со сладким чаем или соком, блюдо выйдет у вас настоящим деликатесом. Приятного аппетита.