Preheat the oven to 190°C. Prepare a baking dish.
Разогрейте духовку до 190°С. Подготовьте форму для запекания.
If your cheese was sold in a cardboard box, then you can bake it directly in it, after placing a piece of baking paper under it so that the ends peek out of the box. If not, line the pan with paper and place the head of cheese on it.
Если ваш сыр продавался в картонной коробке, то можно запекать прямо в ней, предварительно постелив под него кусочек бумаги для запекания так, чтобы концы выглядывали из коробки. Если нет, то выложите форму бумагой и положите головку сыра на нее.
Finely chop the garlic, combine it with salt, pepper and herbs and stir. Make sun-shaped cuts on the cheese not all the way to the end, about halfway through. And we fill these cuts with our aromatic mixture using a knife, pushing it deep into it.
Нарежьте мелко чеснок, соедините его с солью, перцем и травами и перемешайте. Сделайте надрезы в виде солнышка на сыре не до конца, примерно до середины. И начиняем эти надрезы нашей ароматной смесью с помощью ножа, просовывая ее вглубь.
Make a couple more cuts and pour the wine over the wheel of cheese. Cover with foil and place in the oven for 20 minutes. Serve this cheese straight from the oven to the table, eat it hot, dipping it with pieces of oven-dried crusty bread.
Сделайте еще пару надрезов и полейте вином головку сыра. Накройте фольгой и поставьте в духовку на 20 минут. Подавать этот сыр с духовки нужно сразу на стол, есть горячим, макая кусочками подсушенного в духовке хрустящего хлеба.
Serve the cheese on a wooden board, directly in the paper where it was baked. Place baskets with different types of bread and decorate everything with herbs.
Подайте сыр на деревянной досточке, прямо в бумаге, где он запекался. Положите корзиночки с разными сортами хлеба и украсьте все зеленью.