Wash the fillet and cut it into small pieces. Peel the onion, rinse and finely chop. Wash the carrots, peel and grate on a fine grater. Grate the cheese on a fine grater.
Промойте филе и разрежьте его на небольшие кусочки. Лук почистите, промойте и мелко нарежьте. Морковь промойте, почистите и натрите на мелкой терке. Натрите сыр на мелкой терке.
Pour sunflower oil into a frying pan and heat it over the fire. Add the onions and carrots to the pan and fry over low heat until light golden brown. Turn off the heat. In a container, mix together mayonnaise, mustard and grated cheese.
На сковороду налейте подсолнечное масло и раскалите на огне. Высыпьте лук и морковь в сковороду и жарьте на небольшом огне до светло-золотистого цвета. Выключите огонь. В емкости смешайте вместе майонез, горчицу и тертый сыр.
Turn on the oven to preheat to 180°C. Grease a baking sheet with vegetable oil. Place fish fillets and salt. Place the fried onions and carrots on top and pour the sauce evenly over them. Place in the oven and bake at 180°C for 25 minutes.
Включите духовку на разогрев до 180°С. Противень смажьте растительным маслом. Выложите филе рыбы и посолите. Сверху разложите обжаренный лук с морковью и залейте равномерно соусом. Поставьте в духовку и выпекайте при температуре 180°С 25 минут.
Cook the fish in a glass or ceramic baking tray to serve as is. Garnish the dish with cherry tomatoes and herbs on top.
Приготовьте рыбу в стеклянном или керамическом противне для подачи на стол в первозданном виде. Украсьте блюдо сверху помидорами черри и зеленью.