Cook rice with sugar and vanilla sugar. Preheat oven to 120°C.
Сварите рис с сахаром и ванильным сахаром. Разогрейте духовку до 120°C.
Spray a baking sheet with vegetable oil. Spread the rice tightly in an even layer. Bake the rice for about 3 hours.
Противень сбрызните растительным маслом. Выложите плотно рис ровным слоем. Запекайте рис около 3-х часов.
Divide the resulting layer of rice into small cookies with your hands. Heat the oil and add the cookies there. Fry for 1 minute on both sides.
Получившийся пласт риса разделите руками на небольшие печенья. Разогрейте масло и отправьте туда печенье. Обжарьте по 1 минуте с двух сторон.
Before serving, sprinkle with powdered sugar or honey. Serve with a scoop of ice cream.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой или полейте медом. Подавайте с шариком мороженого.