Sift the flour through a sieve, so the dough will turn out fluffy.
Муку просейте через сито, так тесто получится пышным.
In a deep bowl, mix cottage cheese, egg, sugar and flour. Knead a soft dough; it should not stick to your hands. Form the dough into a rope 5 cm thick and cut into pieces. Form cheesecakes from the pieces, roll each of them in a small amount of flour.
В глубокой миске смешайте творог, яйцо, сахар и муку. Замесите мягкое тесто, оно не должно прилипать к рукам. Из теста сформируйте жгут толщиной 5 см и разрежьте на части. Из кусков сформируйте сырники, каждый из них обваляйте в небольшом количестве муки.
Grease the multicooker with oil and place the cheesecakes one by one. Cook on the Bake setting for about 5 minutes on each side.
Мультиварку смажьте маслом и кладите по очереди сырники. Готовьте в режиме «Выпечка» примерно 5 минут каждую сторону.
Serve cheesecakes with sour cream, jam or condensed milk.
Подавайте сырники со сметаной, вареньем или сгущенным молоком.