Prepare the necessary dishes. Chop the greens and garlic.
Подготовьте нужную посуду. Зелень и чеснок измельчите.
Place a saucepan with milk and kefir on the fire. When the mixture begins to curdle, pour in the beaten egg and salt in a thin stream. Add herbs, garlic, turmeric and cook for 15-20 minutes, without bringing to a boil.
Поставьте на огонь кастрюлю с молоком и кефиром. Когда смесь начнет сворачиваться, влейте тонкой струйкой взбитое яйцо с солью. Добавьте зелень, чеснок, куркуму и варите 15-20 минут, не доводя до кипения.
Fold the gauze in several layers and place in a colander. Pour the cheese mixture into it and let the whey drip off. Cover the mass with a plate and place the weight. Place the cheese in the refrigerator overnight.
Марлю сложите в несколько слоев и положите в дуршлаг. Перелейте туда сырную массу и дайте стечь сыворотке. Накройте массу тарелкой и положите груз. Уберите сыр на ночь в холодильник.
Serve homemade cheese with honey or jam.
Подавайте домашний сыр с медом или вареньем.