Take out the pressure cooker. Peel the vegetables. Wash the ribs well. Wipe dry with a paper towel.
Достаньте скороварку. Почистите овощи. Ребрышки хорошо помойте. Насухо вытрите бумажным полотенцем.
Rub the ribs with salt and pepper, pour vegetable oil into the frying pan and fry the ribs on each side over high heat, as if sealing the juice inside under the crust. Place in pressure cooker.
Натрите ребрышки солью с перцем, налейте в сковороду растительное масло и обжарьте ребра с каждой стороны на сильном огне, как бы запечатывая сок внутри под корочкой. Выложите в скороварку.
In the same oil, fry the coarsely chopped carrots and onions until golden brown. Place the entire contents of the frying pan into the pressure cooker. Stir gently. Close the lid tightly and put on fire. Cook over medium heat for 40 minutes.
На этом же масле обжарьте крупно нарезанную морковь и лук до золотистого цвета. Все содержимое сковородки отправьте в скороварку. Аккуратно перемешайте. Закройте плотно крышку и поставьте на огонь. Готовьте на среднем огне 40 минут.
Place the ribs on a large plate with herbs and serve them with a freshly prepared tomato and cucumber salad.
Выложите ребрышки на большую тарелку с зеленью, подайте к ним свежеприготовленный салат из помидоров и огурцов.