Take a frying pan that fits the diameter of the tortilla; the tortilla should be a little larger, so that there are some sides.
Возьмите сковороду, подходящую под диаметр тортильи, лепешка должна быть чуть больше, чтоб были как бы бортики.
Beat the eggs until smooth. Finely chop the greens and grate the cheese. Place a tortilla sheet in a frying pan, pour in the egg mixture and, covered, fry over low heat for 3 minutes until the eggs begin to curl.
Яйца взбейте до однородной консистенции. Зелень мелко порежьте, а сыр протрите на терку. На сковороду выложите лист тортильи, налейте туда яичную смесь и под крышкой, на маленьком огне жарьте минуты 3 до того, как яйца начнут сворачиваться.
Sprinkle with parsley and cheese, press another tortilla on top and turn over to the other side. This can be done using a plate. And another three minutes under the lid.
Присыпьте петрушкой и сыром, прижмите другой тортильей сверху и переверните на другую сторону. Это можно сделать, с помощью тарелки. И еще три минуты под крышкой.
Cut into 4 pieces, stack, and serve with garlic sauce.
Разрежьте на 4 части, сложите в стопку, подайте с чесночным соусом.