Take a baking sheet and cover it with parchment. Preheat the oven to 200°C.
Возьмите противень и покройте его пергаментом. Предварительно нагрейте духовку до 200°C.
Place the cut butter and sugar into a food processor. Mix until you get a smooth mass. Add salt, vanillin and sifted flour, and mix everything thoroughly. Add flour in parts, as you may need either less or more. As a result, you get an elastic dough.
Поместите в кухонный комбайн нарезанное на кусочки сливочное масло и сахар. Перемешивайте до того момента пока не получиться гладкая масса. Добавьте соль, ванилин и просеянную муку, и все тщательно перемешайте. Муку добавляйте по частям, так как может понадобиться либо меньше, либо больше. В итоге у вас получается эластичное тесто.
Pinch off 30 g pieces of dough and roll into circles. Next, flatten the circles and dip the front side into coconut flakes. Make a dimple on the flatbread using any convenient device.
Отщипывайте от теста кусочки по 30 г и скатывайте в кружочки. Далее расплющите кружочки и лицевой стороной обмакните в кокосовую стружку. На лепешках любым удобным приспособлением сделайте ямочку.
Place the cakes on a baking sheet and place in the oven for 20 minutes until golden brown. While the cookies are baking, prepare the filling. Place the toffee in a saucepan and pour in the cream. Place over low heat and stir constantly until the toffee has dissolved. As a result, you will get a homogeneous mass.
Выложите лепешки на противень и поместите в духовку, на 20 минут до золотистой корочки. Пока печенье выпекается приготовьте начинку. В сотейник поместите ириски, и налейте сливки. Поставьте на небольшой огонь и постоянно помешивайте, до того момента пока ириски не растворятся. В итоге вы получите однородную массу.
Remove the finished cookies from the oven and spoon the filling into the center of the cookies. If your paste begins to harden, then you need to reheat it. Sprinkle salt on top and let the cookies cool.
Достаньте готовое печенье из духовки и ложкой положите начинку в центр печенья. Если паста у вас начала застывать, то вам необходимо подогреть ее. Сверху посыпьте солью и дайте печенью остыть.
Place the cookies on a plate and garnish with finely grated dark chocolate.
Выложите печенье на тарелку и украсьте натертым на мелкой терке горьким шоколадом.