Prepare the utensils you will need. Grate the cheese on a medium grater. Preheat the oven to 200 degrees.
Приготовьте посуду, которая вам понадобиться. Натрите сыр на средней терке. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Dissolve the yeast in warm water and add sugar and salt. Mix well and let stand warm for 10 minutes. Then sift the flour and knead the dough. Cover the dough and leave in a warm place for 2-3 hours to rise.
Растворите дрожжи в теплой воде и добавьте сахар и соль. Хорошо перемешайте и дайте постоять в тепле 10 минут. Затем просейте муку и замешайте тесто. Накройте тесто и оставьте в тепле на 2-3 часа, чтобы оно поднялось.
Transfer the dough to a floured board to form a loaf. Knead the dough a little and stretch it lengthwise to form a rectangle.
Переложите тесто на доску с мукой для формирования батона. Замесите немного тесто и растяните в длину чтоб получился прямоугольник.
Spread the cheese into the middle of the dough and close all the edges, you should get a narrow rectangle. Place on a baking sheet and place in the oven for 40 minutes
Распределите сыр на середину теста и закройте все края, должен получиться узкий прямоугольник. Переложите на противень и отправьте в духовку на 40 минут
Before serving, cut into bars. You can serve them as croutons for soups, or you can make bruschettas with various fillings.
Перед подачей нарежьте на бруски. Можно подавать как гренки к супам, а можно сделать брускетты с различными начинками.