You need a blender with a good blade and speed, a sieve or a meat grinder. Pour boiling water over the raisins for half an hour.
Нужен блендер с хорошим лезвием и скоростью, сито или мясорубка. Залить изюм кипятком на пол часа.
The easiest way to puree cottage cheese is to use a blender. But if you don’t have a blender, you can rub it through a sieve or grind it a couple of times in a meat grinder. The main thing is to achieve uniformity. Rub the cottage cheese with a blender, add sour cream, softened butter, vanillin and powdered sugar and beat well again with a blender.
Самый простой способ перетереть творог, это использовать блендер. Но если у вас нет блендера, можно протереть через сито или перемолоть пару раз на мясорубку. Главное добиться однородности. Протрите творог блендером, добавьте сметану, размягченное масло, ванилин и сахарную пудру и пробейте еще раз хорошо блендером.
Add raisins to the curd mixture. Dry it first with a paper towel. Form the mass at your discretion, you can like rectangular Soviet cheesecakes or like modern glazed cheesecakes, or simply form a sausage in a bag. Place in the refrigerator for an hour.
Добавьте в творожную массу изюм. Предварительно просушите его бумажным полотенцем. Сформируйте массу по своему усмотрению, можно как советские сырки прямоугольные или как современные глазированные сырки, или просто сформируйте в кульке колбаску. Поставьте в холодильник на час.
Drizzle the cheesecakes with chocolate or make a glaze. You can use white or dark chocolate for this.
Полейте сырки шоколадом или сделайте глазурь. Можете для этого использовать белый или черный шоколад.