Prepare the necessary dishes. Wash, dry and cut several large pieces of cod fillet. Grate the cheese. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте нужную посуду. Промойте, обсушите и нарежьте несколько больших кусочков филе трески. Натрите сыр на терке. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Salt and pepper the fish on both sides and place in a pan greased with vegetable oil. Sprinkle cod fillets with lemon juice. Separately combine sour cream, cheese, mustard, salt and pepper. Mix well.
Рыбу посолите и поперчите с двух сторон, выложите в смазанную растительным маслом форму. Сбрызните филе трески лимонным соком. Отдельно соедините сметану, сыр, горчицу, соль и перец. Хорошо перемешайте.
Spread the sauce over the cod fillets. Place in the oven for 35-40 minutes. Roll the gauze with the mixture into a knot and squeeze well. Place the cheese under pressure for 3 hours and then in the refrigerator.
Распределите соус поверх филе трески. Поставьте в духовку на 35-40 минут. Сверните марлю со смесью в узелок и хорошо выжмите. Поставьте сыр под гнет на 3 часа, а затем в холодильник.
Before serving, cut into portions. Serve with vegetables, herbs and a slice of lemon.
Перед подачей нарежьте порционно. Подавайте с овощами, зеленью и долькой лимона.