Prepare all ingredients specified in the recipe. Peel the carrots and garlic. Chop the garlic cloves.
Приготовьте все продукты, указанные в рецепте. Очистите морковь и чеснок. Измельчите зубчики чеснока.
In a dry frying pan, toast the nuts for 6 minutes until golden brown.
В сухой сковороде поджарьте орехи в течение 6 минут, до появления золотистой корочки.
Using a grater, grate the carrots and cheese. Place grated cheese and carrots, nuts and garlic in a salad bowl. Season the salad with mayonnaise and mix all the contents thoroughly.
С помощью терки натрите морковь и сыр. В салатник поместите тертый сыр и морковь, орехи и чеснок. Заправьте салат майонезом и хорошенько перемешайте все содержимое.
Try the salad, add salt and season with your favorite spices at your discretion. Place the salad in a mound on a platter. Sprinkle chopped parsley on top for a piquant touch.
Попробуйте салат, на свое усмотрение посолите и приправьте любимыми специями. Выложите салат горкой на блюдо. Сверху присыпьте нашинкованную петрушку для пикантности.
This salad is perfect as a side dish for a main meat dish. To get a fragrant aroma, you can add a little lemon juice. Bon appetit!
Данный салат прекрасно подойдет как гарнир к основному мясному блюду. Чтобы получить душистый аромат можете добавить немного лимонного сока. Приятного аппетита!