Prepare your cooking ingredients and baking paper.
Подготовьте ингредиенты для готовки и пекарскую бумагу.
Add salt, sugar and yeast to warm milk and mix it all thoroughly. Add a glass of flour, stir and leave for 15 minutes in a warm place. Then add starch and egg, mix everything thoroughly. Add the remaining flour and knead the dough, at the end add vegetable oil and knead a little. Leave the dough for 90 minutes in a warm place until it increases in size.
Добавьте в теплое молоко соль, сахар и дрожжи, и все это тщательно перемешайте. Всыпьте стакан муки, перемешайте и оставьте на 15 минут в теплом месте. Затем добавьте крахмал и яйцо, все тщательно перемешайте. Добавьте муку, что осталась и замесите тесто, в конце добавьте растительное масло и немного вымесите. Тесто оставьте на 90 минут в теплом месте, до того момента пока оно не увеличиться в размерах.
Mix an egg, a tablespoon of vegetable oil and sour cream in a bowl. Beat everything thoroughly and grate the cheese on a coarse grater. Divide the dough into 3 parts, take one part and roll it into a circle. Grease the dough and hands with vegetable oil.
Смешайте в пиалке яйцо, столовую ложку растительного масла и сметану. Все тщательно взбейте и натрите сыр на крупной терке. Разделите тесто на 3 части, возьмите одну часть и раскатайте в круг. Смажьте тесто и руки растительным маслом.
Sprinkle cheese on the rolled out circle, approximately 250 g per khachapuri. Flatten the cheese with your hands, grab the dough by the ends and roll it into a bag. Pinch off the knot that you have on top and sprinkle some flour on top.
На раскатанный круг насыпьте сыр, примерно 250 г на один хачапури. Примните сыр руками, возьмите тесто за концы и сверните в мешочек. Отщипните узелок, который у вас получился сверху и подсыпьте сверху муки.
Roll out the dough into a circle again and place on a baking sheet lined with baking paper and place the khachapuri. Brush the top with egg-sour cream filling. Sprinkle cheese on top and place in the oven at 190°C until the khachapuri becomes golden brown.
Снова раскатайте в круг тесто и переложите на противень, застеленный пекарской бумагой и переложите хачапури. Смажьте сверху яично-сметанной заливкой. Посыпьте сверху сыром и поместите в духовку при 190°C, до момента, когда хачапури станет румяным.
Cut the khachapuri into portions and garnish with greens on top.
Разрежьте хачапури на порции и украсьте сверху зеленью.