Take canned pineapples in light syrup. Drain the syrup; if the pieces are large, cut them smaller.
Возьмите консервированные ананасы, в легком сиропе. Сироп слейте, если кусочки крупные, разрежьте их помельче.
Grate Gouda cheese on a coarse grater and mix with pineapples, add garlic and mayonnaise passed through a press, mix everything well. Salt is usually not required, but adjust to your taste.
Сыр Гауда натрите на крупной терке и смешайте с ананасами, добавьте пропущенный через пресс чеснок и майонез, все хорошо перемешайте. Соли обычно не требуется, но вы делайте на свой вкус.
Let the salad sit for 30 minutes in the refrigerator and you can serve.
Дайте салату настояться минут 30 в холодильнике и можете подавать.
Add a bunch of cilantro or parsley to the prepared dish. You can also serve it in tartlets.
Добавьте в приготовленное блюдо пучок кинзы или петрушки. Подавать так же можно в тарталетках.