Prepare all the necessary food and utensils. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все необходимые продукты и посуду. Предварительно разогрейте духовку до температуры 180°C.
Grate the carrots on a fine grater. Separately, beat the eggs with sugar until the mass doubles. Add the butter and beat for about another minute.
Натрите морковь на мелкой терке. Отдельно взбейте яйца с сахаром так, чтоб масса увеличилась в два раза. Добавьте масло и взбивайте еще около минуты.
Combine carrots with sugar mass and add flour with baking powder and salt. Stir and pour everything onto a baking sheet lined with paper. Place in the oven for 15 minutes at 180°C.
Соедините морковь с сахарной массой и добавьте муку с разрыхлителем и солью. Перемешайте и вылейте все на, застеленный бумагой, противень. Поместите в духовку на 15 минут при 180°C.
Turn the finished biscuit over onto paper and wrap it in a roll until it cools.
Готовый бисквит переверните на бумагу и заверните в рулет до остывания.
Whip the cream to stiff peaks and add mascarpone and powder. Grease the inside of the roll with the filling and wrap it up. Place the roll in the refrigerator for 2 hours.
Взбейте сливки до пиков и добавьте маскарпоне и пудру. Смажьте рулет внутри начинкой и заверните. Уберите рулет на 2 часа в холодильник.
Sprinkle with powder or nuts before serving.
Перед подачей посыпьте пудрой или орехами.