Wash and cut food. Grate the cheese. Choose a suitable baking dish.
Помойте и нарежьте продукты. Натрите сыр. Подберите подходящую форму для запекания.
Fry the pieces of meat in a small amount of oil until golden brown. Place chopped mushrooms and leeks there and cook until done. Do not add salt, but pour a couple of spoons of soy sauce.
Обжарьте кусочки мяса на небольшом количестве масла до золотистого цвета. Туда же выложите нарезанные грибы и лук-порей, доведите до готовности. Не солите, а полейте парой ложек соевого соуса.
Place a pan of water on the fire, bring to a boil and add pasta to the water. Cook according to package instructions.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь, доведите до кипения и закиньте в воду макароны. Варите согласно инструкции на упаковке.
Pour the milk into a saucepan and put all the melted cheese and half of the grated cheese into it. Put it on fire. As soon as the mixture begins to melt, turn off the stove.
Налейте молоко в сотейник и положите в него весь плавленый сыр и половину натертого. Поставьте на огонь. Как только смесь начинает плавиться, выключайте плиту.
Drain the water from the pasta using a colander, mix the pasta with meat and mushrooms and place in the pan in which you will bake. Pour the cheese filling over everything and spread well with a fork. Sprinkle the remaining cheese on top and place in the preheated oven for 15 minutes.
Слейте воду с макарон используя дуршлаг, смешайте макароны с мясом и грибами и выложите в форму, в которой будете запекать. Залейте все сырной заливкой и хорошо распределите вилкой. Сверху посыпьте оставшимся сыром и поставьте в разогретую духовку на 15 минут.
Sprinkle some herbs on top and add a few cherry tomatoes.
Посыпьте сверху зеленью, положите несколько помидоров черри.