Prepare all ingredients. Boil the egg in advance and peel off the shell. It will take you on average 10 minutes. Try it in cold water.
Подготовьте все ингредиенты. Отварите заранее яйцо и очистите от скорлупы. Это займет у вас в среднем 10 минут. Отсудите его в холодной воде.
Fill the pan with water, place the beets in it and put it on the fire. Boiling time is on average 60 minutes. Cool the boiled beets and peel them. Grate the beets using a grater and place a molding ring on a flat plate. Place grated beets on the bottom.
Кастрюлю наполните водой, опустите туда свеклу и поставьте на огонь. Время закипания в среднем 60 минут. Остудите вареную свеклу и очистите от кожуры. Натрите свеклу с помощью терки и на плоскую тарелку установите формовочное кольцо. На дно выложите натертую свеклу.
Make a grid of mayonnaise. Add salt and pepper to your liking. Grate the garlic finely and spread it over the beets.
Сделайте сетку из майонеза. Посолите и поперчите на свое усмотрение. Натрите чеснок на мелкой терку и распределите его поверх свеклы.
Grate the egg and place on top of the beets. Use a spoon to smooth it out and compact it a little. Top with mayonnaise and again season a little and add salt to your taste.
Яйцо натрите на терку и выложите поверх свеклы. Разровняйте и с помощью ложки и немного утрамбуйте. Заправьте сверху майонезом и снова немного приправьте, и посолите по своему вкусу.
Grate the cheese using a grater and place in the last layer. Place the salad in the refrigerator for half an hour. Remove the ring and serve.
Сыр натрите с помощью терки и выложите последним слоем. Уберите салат в холодильник на полчаса. Уберите кольцо и подавайте на стол.
It is recommended to serve the salad as a first course or as a dessert to the main course. You can add lemon juice for a piquant taste.
Рекомендуется подавать салат как первое блюдо или как десерт к основному блюду. Можете добавить лимонный сок для пикантного вкуса.