Take out the mixer, find a deep bowl, sift the flour, wash the apples, remove the butter from the refrigerator so that it melts.
Достаньте миксер, найдите глубокую миску, просейте муку, помойте яблоки, достаньте с холодильника масло, чтоб оно растаяло.
Break the eggs into a deep bowl, add salt and sugar and beat well with a mixer until the egg mass turns white. It is important that the mixture is saturated with oxygen, then the cookies will be crumbly. Add the butter and beat again until it is completely incorporated into the egg mixture.
Яйца разбейте в глубокую миску, насыпьте туда соль и сахар и хорошо вбивайте миксером до белого цвета яичной массы. Это важно, чтоб смесь напиталась кислородом, тогда печенье будут рассыпчатое. Добавляем сливочное масло и еще взбиваем до полного его вмешивается в яичную смесь.
In a well-beaten bowl, sift the flour and baking powder again, again to saturate it with oxygen. And knead the dough. Since the dough is sticky, it is better to do this with a wooden spoon; it does its job well, does not knock on the walls like an iron one and does not break from the dough like a plastic one.
В миску, с хорошо взбитой массой просейте еще раз муку с разрыхлителем, опять же, для насыщения кислородом. И замешивайте тесто. Так как тесто липкое, лучше это делать деревянной ложкой, она хорошо справляется со своей задачей, не стучит об стенки, как железная и не ломается от теста, как пластиковая.
Peel the apples and cut them into cubes. Sprinkle with cinnamon, add raisins and stir. Raisins do not always need to be soaked; now they sell good raisins with a soft consistency, just wash and dry with a towel. Gently mix everything into the dough.
Почистите яблоки и нарежьте их кубиками. Посыпьте корицей, высыпьте туда изюм и перемешайте. Изюм не всегда нужно замачивать, сейчас продают хороший изюм мягкой консистенции, только помойте и обсушите полотенцем. Аккуратно смешайте все с тестом.
Cover a baking sheet with parchment paper, take a regular tablespoon and, using two spoons, lay out a heap of cookies, one large heaped spoon for about one cookie. Bake at 180°C for 20 minutes. Bon appetit!
Противень застелите пергаментной бумагой, возьмите обычную столовую ложку и с помощью двух ложек выкладывайте горкой печенье, примерно на одно печенье одна большая с горкой ложка. Выпекайте, при температуре 180°C 20 минут. Приятного вам аппетита!
Place the cookies on a flat plate and sprinkle with powdered sugar. You can arrange the apples among the cookies so that your family can eat both.
Поставьте печенье на плоскую тарелку и посыпьте сахарной пудрой. Можно расставить яблоки среди печенья, чтоб домашние ели и то и другое.