Wash the lime. Rinse the dill and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 200°C.
Лайм помойте. Укроп ополосните и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the trout steaks into two parts and remove the bones. Rinse the fish and pat dry with a paper towel.
Стейки форели разрежьте на две части и удалите кости. Ополосните рыбу и промокните бумажным полотенцем.
Place trout fillets in a bowl and season with salt and pepper. Sprinkle with lime juice and add dill.
Филе форели положите в миску и приправьте солью и перцем. Сбрызните соком лайма и добавьте укроп.
Place the fish in a baking dish and pour in the cream. Bake the fish in the oven for 20 minutes until done.
Переложите рыбу в форму для запекания и залейте сливками. Запеките рыбу в духовке в течение 20 минут до готовности.
Place the fish on a plate and pour the cream sauce over it. Garnish the dish with a slice of fresh lime, a pinch of paprika and pomegranate seeds.
Выложите рыбу на тарелку и полейте сливочным соусом. Украсьте блюдо долькой свежего лайма, щепоткой паприки и зернами граната.