Get all the products. The butter should be soft; it is recommended to remove it from the refrigerator an hour before cooking. Sift the flour through a sieve until the dough is soft and fluffy.
Достаньте все продукты. Сливочное масло должно быть мягким, рекомендуется достать его из холодильника за час до готовки. Муку просеять через сито, чтобы тесто получилось мягким и пышным.
Pour the butter into a deep bowl, add salt and powdered sugar. Mix everything carefully. Add sifted flour along with baking powder. Knead a thick dough, wrap it in cling film and put it in the refrigerator for 20 minutes.
Масло перелейте в глубокую миску, всыпьте туда соль и сахарную пудру. Аккуратно все перемешайте. Добавьте просеянную муку вместе с разрыхлителем. Замесите плотное тесто, заверните ее пищевой пленкой и уберите в холодильник на 20 минут.
After the specified time, roll out the dough into a layer and cut out circles from the dough. Collect the remaining dough, roll it out again and repeat this procedure until there is no dough left.
Спустя указанное время, раскатайте тесто в пласт и вырежьте кружочки из теста. Остатки теста соберите, раскатайте снова и повторите данную процедуру, пока тесто не останется.
Using parchment, line a baking sheet and place the formed dough on it. Preheat the oven to 200°C and place the baking sheet in the oven for 10 minutes. Once the treat is ready, let it cool.
С помощью пергамента застелите противень и выложите на него сформированные теста. Разогрейте духовку до 200°С и поместите противень в духовку на 10 минут. После того как лакомство будет готово вы, дайте ему остыть.
The dessert is best suited for breakfast or afternoon snack. But with tea or coffee it turns into a real delicacy. Bon appetit!
Десерт лучше всего подходит для завтрака или полдника. А вот с чаем или кофе превращается в настоящий деликатес. Приятного Вам аппетита!