Preheat oven to 180°C.
Разогрейте духовку до 180 °C.
Combine flour, starch, salt and baking powder in a bowl. Stir and sift the flour mixture through a sieve. Separately, combine the egg, milk, butter, sugar and vanilla in another bowl. Beat with a mixer or whisk. Add the flour mixture little by little, mixing well.
Соедините в миске муку, крахмал, соль и разрыхлитель. Размешайте и просейте мучную смесь через сито. Отдельно соедините в другой миске яйцо, молоко, масло, сахар и ванилин. Взбейте миксером или венчиком. Всыпайте мучную смесь частями, хорошо перемешивая.
Knead the dough and roll it out very thin, no more than 3 mm. Cut into pieces or use cookie cutters.
Замешайте тесто и раскатайте очень тонко, не более 3 мм. Разрежьте на части или используйте формы для печенья.
Place the cookies on a baking sheet lined with parchment. Use a fork to poke holes in the dough to prevent the cookies from puffing up. Place the cookies in the oven for 10 minutes.
Переложите печенье на противень, застеленный пергаментом. Вилкой сделайте проколы на тесте чтобы печенье не вздулось. Отправьте печенье в духовку на 10 минут.
Serve biscuits with jam or melted chocolate.
Подавайте галетное печенье с вареньем или растопленным шоколадом.