Peel the garlic and cut into pieces. Cut the cheese into slices.
Очистите чеснок и разрежьте на кусочки. Сыр нарежьте на ломтики.
Heat a frying pan and put butter in it. Once the butter has melted, add the chopped garlic pieces. Try not to chop the garlic finely.
Разогрейте сковороду и положите в нее сливочное масло. После того, как масло растает, добавьте нарезанные кусочки чеснока. Чеснок старайтесь мелко не резать.
As soon as the garlic aroma appears, add slices of cheese. Over medium heat, cook each side for 1 minute. Season with salt and pepper to taste while frying. Fry the slices until golden brown.
Как только появится чесночный аромат, добавьте туда ломтики сыра. На среднем огне обжаривайте каждую сторону в течение 1 минуты. Приправьте солью и перцем по вкусу во время жарки. Обжаривайте ломтики до появления золотистой корочки.
Place the fried cheese pieces on parchment paper to remove excess fat.
Обжаренные кусочки сыра выложите на пергаментную бумагу, чтобы удалить лишний жир.
Serve fried cheese sprinkled with fresh herbs.
Подавайте жареный сыр, посыпав свежей зеленью.