Chop the dill and parsley. Cut sheets of dough or pita bread into large triangles. Preheat the oven to 200 degrees.
Нарежьте зелень укропа и петрушки. Нарежьте листы теста или лаваша на большие треугольники. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Mash the cheese until crumbly and combine with herbs. Grease the dough triangles with oil and spread the filling over the entire surface. Roll all the triangles into rolls, from the wide end to the narrow, and place everything tightly in a baking dish.
Сыр разомните до крошки и соедините с зеленью. Треугольники теста смажьте маслом и распределите начинку по всей поверхности. Сверните все треугольники в рулетики, от широкого конца к узкому, уложите все плотно в форму для запекания.
Make a fill. To do this, mix eggs, milk, sour cream, butter and add cheese and salt and pepper to taste. Fill the tubes and make another layer. Place in the oven for 30 minutes.
Сделайте заливку. Для этого смешайте яйца, молоко, сметану, масло и добавьте сыр и соль, перец по вкусу. Залейте трубочки и сделайте еще один слой. Поставьте в духовку на 30 минут.
Before serving, cover with a wet towel to make the top of the straws a little softer. Cut into portions and serve with sour cream or vegetables.
Перед подачей накройте мокрым полотенцем, так сверху трубочки станут немного мягче. Нарежьте порционно и подайте вместе со сметаной или овощами.