Chop the dill.
Нарежьте зелень укропа.
Pour kefir and milk into a large saucepan, place over medium heat and heat without bringing to a boil. Separately, break the eggs into a bowl, add salt and beat everything.
Налейте в большую кастрюлю кефир и молоко, поставьте на средний огонь и, не доводя до кипения, нагрейте. Отдельно в миску разбейте яйца, добавьте соль и все взбейте.
Gently pour the eggs into the warm dairy products and stir. Leave on medium heat and stir constantly. When it boils, cook for about 2 minutes until the whey has separated, then remove from the heat.
В теплые молочные продукты аккуратно влейте яйца и перемешайте. Оставьте на среднем огне и постоянно перемешивайте. Когда закипит, варите около 2 минут, пока не отойдет сыворотка, затем снимайте с огня.
Add dill and ground pepper to the mixture. Mix well. Fold gauze in several layers and line a colander with it. Transfer the mixture into a colander, shaping with a spoon. Let the liquid drain for at least 1 hour.
Добавьте в смесь укроп и молотый перец. Хорошо перемешайте. Сложите в несколько слоев марлю и застелите ею дуршлаг. Переложите массу в дуршлаг, формируя ложкой. Дайте стечь жидкости не менее 1 часа.
After 1 hour, lift the cheesecloth and squeeze out the cheese a little. Transfer to a separate bowl and refrigerate for 10 hours.
Через 1 час поднимите марлю и немного отожмите сыр. Переложите в отдельную посуду и уберите на 10 часов в холодильник.
Serve Adyghe cheese with vegetables or honey.
Подавайте адыгейский сыр с овощами или медом.