Take the cheese and ham and grate them.
Возьмите сыр и ветчину и натрите их на терке.
Combine kefir, salt, sugar and soda, then mix well. Add hard cheese and flour and mix well.
Соедините кефир, соль, сахар и соду, после хорошо перемешайте. Добавьте сыр твердых сортов и муку, так же хорошо перемешайте.
Divide the resulting dough into koloboks, roll out a small flat cake and put in the filling. Bring the edges together and roll out a little.
Тесто, которое получили разделите на колобки, раскатайте небольшую лепешку и положите начинку. Соедините края и немного раскатайте.
Fry in a preheated frying pan in refined oil on 2 sides over medium heat, cover with a lid.
Обжарьте в предварительно разогретой сковороде на рафинированном масле с 2-х сторон на среднем огне, накрыв крышкой.
You can use various fillings, from sausages to vegetables and meat. Serve the flatbreads with cold sour cream and garnish with herbs.
Можете использовать различные начинки, от колбас до овощей и мяса. Подавайте лепешки с холодной сметаной и украсьте зеленью.