Prepare the utensils you need for cooking. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте необходимую вам посуду для готовки. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Mix flour, sugar, ginger, salt and baking powder in a deep bowl. Add oil and rub with your hands. Pour in the milk and knead the dough. Wrap in film and refrigerate for 30 minutes.
Смешайте в глубокой миске муку, сахар, имбирь соль и разрыхлитель. Добавьте масло и разотрите руками. Влейте молоко и замесите тесто. Заверните в пленку и отправьте в холодильник на 30 минут.
Cover the baking sheet with parchment and form dough balls. Place in the oven for 20 minutes.
Противень накройте пергаментом и формируйте шарики из теста. Отправьте в духовку на 20 минут.
Serve with jam, honey or nuts. You can also cover it with chocolate or cream.
Подавайте с вареньем, медом или орехами. Также можно покрыть шоколадом или сливками.